Dedicare Norge nr. 7 i kåringen «Europas beste arbeidsplass» av Great Place to Work

Oslo, 27. oktober 2024 – Great Place to Work har kåret Dedicare Norge til nr. 7 i «Europas Beste Arbeidsplass», og vi kunne ikke vært stoltere! Denne utmerkelsen er et resultat av vårt arbeid for å skape et inspirerende, inkluderende og støttende arbeidsmiljø hvor medarbeidere trives og utvikler seg.

– Dette er ikke bare en pris for oss som selskap, men en anerkjennelse av det fantastiske arbeidet våre ansatte gjør hver dag, sier Lene Langås, administrerende direktør i Dedicare Norge. Jeg er utrolig stolt av å være en del av et team som både utfordrer og støtter hverandre. Dette er en felles seier.

Hos Dedicare tror vi at nøkkelen til å lykkes ligger i å sette menneskene først. Ved å gi våre kollegaer muligheten til å ta ansvar og eierskap over sitt arbeid, bygges en kultur hvor tillit og samarbeid står sentralt. Vi er overbevist om at når folk føler seg verdsatt, leverer de også sitt beste – og dette har vært avgjørende for å skape et arbeidsmiljø som to år på rad har blitt kåret til Norges beste, og nå har ført til at vi er på topp 10 i Europa.

Nøkkelen til å skape et godt arbeidsmiljø
Tillit og ansvar – Gi ansatte eierskap over sitt arbeid for å fremme motivasjon og kreativitet
Åpen kommunikasjon – Lytt til medarbeiderne og involver dem i beslutningsprosesser
Inkludering og støtte – Skap et arbeidsmiljø hvor alle føler seg verdsatt og sett
Feire suksesser – Marker små og store prestasjoner for å bygge stolthet og engasjement
Styrk lagånden – Oppmuntre til samarbeid og støttende relasjoner på tvers av team

Lene Langås, administrerende direktør i Dedicare Norge, understreker viktigheten av å motivere ansatte gjennom tillit og ansvar. En motiverende arbeidsplass skapes ved å gi folk muligheten til å lykkes – det handler om å være til stede, lytte og støtte, avslutter Lene.

Vil du bli en del av Norges beste arbeidsplass? Se våre ledige stillinger her